BV Midden Nederland: demo door Teunis Jan Klein

BVMNL, Leersum, de Binder Hoflaan 29, LEERSUM

Vanmiddag zal een demonstratie worden gegeven door Teunis Jan Klein. Teunis Jan Klein is een Bonsai professional met eigen studio, Deshima, in Nieuwerkerk aan de IJssel. Deshima Bonsai | Over ons Tijdens de middag zal de transformatie van Boom naar Bonsai worden gedemonstreerd. Altijd een goed moment om veel te leren over botanie, technieken en …

BV Midden Nederland: demo door Teunis Jan Klein Lees verder »

BV Zuid Holland: verenigingsmiddag

Maandelijkse verenigingsmiddag. Houdt website goed in de gaten voor ontwikkelingen rondom Covid Upcoming Events – Bonsaivereniging Zuid-Holland (bvz-h.nl)

BV Rijnmond: maandelijkse bijeenkomst – werkavond

BVR, Hekelingen, het Dorpshuis Lede 13, Hekelingen

Maandelijkse bijeenkomst op derde maandag van de maand. Check de nieuwsbrief Folius voor info (Programma : Bonsai Vereniging Rijnmond (bonsai-vereniging-rijnmond.nl))

BV Rijnmond: nieuwjaarsbijeenkomst

BVR, Hekelingen, het Dorpshuis Lede 13, Hekelingen

Maandelijkse bijeenkomst op derde maandag van de maand. Voor leden is er een hapje en een drankje om het nieuwe jaar in te luiden. Check de nieuwsbrief Folius voor info (Programma : Bonsai Vereniging Rijnmond (bonsai-vereniging-rijnmond.nl))

BV Rijnmond: bespreking van stijlen

BVR, Hekelingen, het Dorpshuis Lede 13, Hekelingen

7 stijlen worden bespreken door 7 leden, o.a.  kenmerken van de stijl, welke pot, wat voor boom Maandelijkse bijeenkomst op tweede zondag van de maand. Check de nieuwsbrief Folius voor info (Programma : Bonsai Vereniging Rijnmond (bonsai-vereniging-rijnmond.nl)) Zaal open vanaf 12.30h

The Trophy 2022 – International Bonsai Show – België, Genk

Trophy BAB, Genk, Belgie Jaarbeurslaan 6, Genk

Een grandioos evenement in Europa. De meest voortreffelijke bonsai uit heel Europa worden getoond. Daarnaast zijn veel handelaren aanwezig en worden demonstraties en workshops gehouden. Houdt de website van de Bonsai Association Belgium goed in de gaten in verband met de ontwikkelingen rondom Covid.

BV Rijnmond: maandelijkse bijeenkomst – werkavond

BVR, Hekelingen, het Dorpshuis Lede 13, Hekelingen

Maandelijkse werkavond op derde maandag van de maand. Houdt de website goed in de gaten Programma :: Bonsai Vereniging Rijnmond (bonsai-vereniging-rijnmond.nl)

BV Rijnmond: maandelijkse middag bijeenkomst

BVR, Hekelingen, het Dorpshuis Lede 13, Hekelingen

Tweede zondag in de maand. Houdt de website goed in de gaten voor het programma: Programma :: Bonsai Vereniging Rijnmond (bonsai-vereniging-rijnmond.nl)