Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD – Bonsai van het Westen

6 juni 2020 @ 10:00 - 7 juni 2020 @ 17:00

Dit evenement is geannuleerd ivm de Corona uitbraak

Bonsai van het Westen is een evenement dat draait om de verzorging en presentatie van bonsai. Het doel is om bonsaïsten te inspireren en te motiveren èn een breed publiek kennis te laten maken met deze unieke hobby. Bonsai van het Westen is een op zichzelf staand evenement en wordt op non-profit basis door een aantal bonsaivrienden georganiseerd. Dit jaar zal de tentoonstelling voor de 14e keer gehouden worden.

Naast de bonsai tentoonstelling zullen er weer diverse activiteiten zijn, waaronder demonstraties bonsai vormen, taichi, shinkendo en ikebana en kan men genieten van een stoelmassage. Tevens zijn er rondleidingen over de bonsai tentoonstelling, workshops bonsai vormen, diverse verkoopstands met bonsai en aanverwante artikelen en is er een verloting van de demonstratie bonsai.

Het evenement zal in het weekend van 6 en 7 juni 2020 gehouden worden en is van 10.00 tot 17.00 uur op beide dagen open. Op ongeveer 100 meter van de Botanische Tuin is er een gratis parkeerterrein van de universiteit (zie Contact).

De dagprijs is € 6,-. Dit is inclusief een bezoek aan de Botanische Tuin.

Voor meer informatie zie: http://www.bonsaivanhetwesten.nl/

Gegevens

Begin:
6 juni 2020 @ 10:00
Einde:
7 juni 2020 @ 17:00
Site:
http://www.bonsaivanhetwesten.nl/

Organisator

BvhW, Bonsai van het Westen
Bekijk de site van Organisator

Locatie

BVHW, Delft, Botanische Tuinen
Poortlandplein 6
Delft, 2628 BM Nederland
+ Google Maps